Tallinna Televisioon otsib juhti

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Televisiooni nõukogu esimeheks sai riigikogu liige Georg Pelisaar.
Tallinna Televisiooni nõukogu esimeheks sai riigikogu liige Georg Pelisaar. Foto: Peeter Langovits.

SA Tallinna Televisiooni nõukogu valis nõukogu esimeheks Georg Pelisaare ja kuulutas välja konkursi sihtasutuse juhatuse liikme ametikohale.


Eilsel SA Tallinna Televisiooni nõukogu koosolekul, kus osalesid nõukogu liikmed Tarmo Lausing, Leonid Mihhailov, Lev Vaino ja Georg Pelisaar, valiti vastavalt Tarmo Lausingu ettepanekule nõukogu esimeheks ühehäälselt Georg Pelisaar, vahendas Raepress. Praegune Riigikogu liige Pelisaar on töötanud rahvusringhäälingus, asutanud ja juhtinud Kaguraadiot ning olnud Tallinna Linnakantselei meediajuhi ametikohal.

Ühtlasi otsustas nõukogu kuulutada välja konkursi juhatuse liikme ametikohale. Pelisaare sõnul saab juhatuse liikmest sisuline Tallinna Televisiooni juht. «See amet pakub hea väljakutse kõigile meediaga tegelenud inimestele. Lihtne ei saa olema, aga põnev kindlasti, sest üles tuleb ehitada täiesti uue kontseptsiooniga televisioon. Tallinna Televisioon ei hakka konkureerima olemasolevate telekanalitega, küll aga peab pakkuma kohalikku infot, teenuseid ja väljundit võimalikult paljudele kodanikuühendustele,» sõnas Pelisaar.

Tulevase juhatuse liikme tööle asumise aeg on 1. detsember 2009, ametileping sõlmitakse kolmeks aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles