Järelevalvaja: lähen just Cinamoni kinno

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allalangenud ripplae asemele on tänaseks uus paigaldatud.
Allalangenud ripplae asemele on tänaseks uus paigaldatud. Foto: Päästeamet

Solarise keskuses omanikujärelevalvet tegeva firma OÜ Ahti Väin Konsult omanik Ahti Väin kinnitas kella 11 ajal Postimees.ee'le, et läheb just Cinamoni kinno filmi vaatama.


Väin kinnitas, et Cinamoni kinosaalis lae allakukkumise riski küll enam olla ei tohiks. Eksperdid on andnud ripplagede projekteerijatele ja ehitajatele piisavad juhised, kuidas laekonstruktsioone tugevdada. Võrreldes esialgse kinnitusega on praegu jõuvaru mitmekordne.

Väin märkis, et eksperdid ei ole oma tööd siiski veel lõpetanud. Praegu on küll teada, et ühe kino ripplagi kukkus alla mõne kinnitusdetaili purunemise tõttu. Miks selline asi juhtuda sai, see ei ole aga veel lõplikult selge.

Ta lisas, et eksperdid teevad täiendavaid katseid ja teste, et oma järeldustes lõplikult kindel olla. Millal eksperdid töö lõpetavad, ei osanud Väin veel ütelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles