Värske Haabersti linnaosavanem Anna Levandi selgitas, miks külastab aeg-ajalt Venemaad (9)

rus.postimees.ee
Copy
Otse Postimehest: Haabersti linnaosavanem Anna Levandi.
Otse Postimehest: Haabersti linnaosavanem Anna Levandi. Foto: Madis Veltman

Pealinnas asuva Haabersti värske linnaosavanem Anna Levandi (Isamaa) tunnistas, et Moskvat ajendas teda külastama vanemate kõrge iga ja tervis ning linnaosavanemana peab ta oluliseks prioriteediks haridust. 

Intervjuus Rus.Postimehele vastas Levandi küsimusele, kas ta ei pea Moskvas käimist endale kui Euroopa Liidust pärit poliitikule julgeolekuohuks, et külastab seal eakaid vanemaid. Tõsi, seda küll harva.

«Minu ema on 85-aastane ja isa 90-aastane, mul on kaks venda, ning 95-aastane onu. See, et mul on kogu perekond Moskvas, pole kunagi olnud saladus. Emal on kiiresti arenev dementsus. Ma ei seosta mitte mingil juhul oma isiklikku elu poliitilise tegevusega. Kui mul tekib vähimgi võimalus, et kasvõi lühikeseks ajaks neid külastada, siis ma loomulikult teen seda. See on aga keeruline minu hõivatuse, viisa saamise raskuste ja transpordiprobleemide valguses,» sõnas Levandi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles