Tallinna infosaalide töötajad kannavad tänasest maske

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsuse Vabaduse väljaku infosaalis võtavad külastajaid vastu maskides töötajad.
Linnavalitsuse Vabaduse väljaku infosaalis võtavad külastajaid vastu maskides töötajad. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Linnavalitsuse infosaalide töötajad kannavad alates tänasest kaitseks gripinakkuse vastu kaitsemaske, ka linnaosade klienditeenindajad ja sotsiaaltöötajad varustatakse kaitsevahenditega.


Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on kõige ohtlikumad kergete haigusnähtudega inimesed, kes koju põdema ei jää ja võimalike nakkusallikatena ringi liiguvad. «Linnavalitsuse infosaalidesse pöördub päeva jooksul arvukalt linlasi ja kunagi ei või teada, kes neist potentsiaalne haigestuja on. Seega püüame teha oma võimaluste piires parima, et vältida nakkuse levikut. See on praegu kõik, mida teha saame, sest vaktsineerimine on juba hiljaks jäänud,» ütles Martinson Raepressi vahendusel.

Linnavalitsus on Vabaduse väljaku infosaalide töötajate tarbeks muretsenud esialgu 1500 kaitsemaski, millest peaks jätkuma vähemalt kaheks kuuks. Uus maskide tellimus on juba vormistamisel.

Ka Pirita, Põhja-Tallinna, Kesklinna ja Nõmme linnaosavalitsuses on hankinud töötajate kaitseks maskid, kuid nende kasutamine on vabatahtlik.

Lasnamäe linnaosavalitsuse infosaalis eraldab teenindajaid linlastest kaitseklaas, mis välistab otsese nakkusohu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles