Valga bussiliinide riigihange ebaõnnestus taas

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraadid märgivad oma pöördumises, et nad ei soovinud mitte pensionäride tasuta bussisõidu kaotamist, vaid soodustuse personaliseerimist.
Sotsiaaldemokraadid märgivad oma pöördumises, et nad ei soovinud mitte pensionäride tasuta bussisõidu kaotamist, vaid soodustuse personaliseerimist. Foto: Margus Ansu.

Valga maakonna bussiliinide riigihanke pakkumused lükati pärast pakkumuste avamist 25. juunil jälle tagasi. 

Valga Maavalitsus kuulutas 20. mail 2008. aastal välja avatud pakkumismenetlusega  riigihanke «Avalik liinivedu Valga maakonna I liinigrupi bussiliinidel», vahendas Valga maavalitsuse pressiesindaja.

Riigihankele esitatud pakkumused avati 25. juunil, kuid lükati kõik tagasi.

Riigihankele «Avalik liinivedu Valga maakonna I liinigrupi bussiliinidel» esitasid oma pakkumused neli firmat: AS ATKO Liinid, AS Mulgi Reisid, AS Sebe ja OÜ Automen.

Kõik pakkujad kvalifitseeriti ja kõikide pakkumused tunnistati  avatud  hankemenetlusega riigihanke hanketeatele ja hankedokumentidele vastavaks.

Valga maavalitsuse peaspetsialisti ühistranspordi alal Liia Rätsepa sõnul lükati pakkumused tagasi kuna pakkumuste maksumus ületab hankelepingu eeldatava maksumuse ja pakkumuste maksumus ületab Valga maavalitsuse finantsvõimalused tasuda liiniveo teenindamise eest I liinigrupis.

Riigihange «Avalik liinivedu Valga maakonna I liinigrupi bussiliinidel» hõlmab reisijate vedu Valga maakonna bussiliinidel, välja arvatud Otepää ja Hargla piirkond, avaliku teenindamise lepingu alusel  perioodil 01. novembrist 2008 kuni 31. oktoobrini 2015. Avaliku liiniveo aastane töömaht on 1 274 200 liinikilomeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles