Viljandimaal hukkus korteripõlengus mees

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevaatust tulega
Ettevaatust tulega Foto: Caro / Scanpix

Täna hommikul põles Viljandimaal Karski-Nuias korter, kus päästjad leidsid


kustutustööde käigus hukkunud meesterahva.


Täna hommikul kell 08.10 teatati, et Viljandimaal Karksi-Nuia linnas Viljandi mnt tuleb kahekorruselise elumaja teise korruse korteri akende vahelt suitsu. Kohale saadeti päästjad Viljandi, Abja-Paluoja, Tõrva, Mustla ja Nuia komandost ning Viljandi operatiivkorrapidaja.

Kohale saabunud päästjad selgitasid, et tules oli teise korruse ühetoaline korter. Pärast suuremate leekide summutamist sisenesid päästetöötajad korterisse, kust leidsid hukkunud meesterahva.

Tulekahjus hävis kogu korteri sisustus täielikult, tulekolletele ligipääsemiseks avasid päästjad osa maja otsaseina vooderdisest. Elamu alumise korruse korterid said veekahjustusi.

Põlengu tekkepõhjus on selgitamisel.

Päästeteenistus juhib tähelepanu, et jõulukuul, mil kasutatakse rohkesti küünlaid ja askeldatakse pliidi juures, tuleb õnnetuste ennetamiseks olla eriti hoolikas. Ära kunagi jäta lahtist tuld ilma järelevalveta ning ka kõrbema läinud toidust võib alguse saada raskete tagajärgedega tuleõnnetus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles