Ninasarvik Murray käitus kummaliselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ninasarvik Murray.
Ninasarvik Murray. Foto: Tallinna loomaaed

Teine advendinädal on olnud loomaaias suhteliselt uimane ja vaid üksikute ärksamate külastajatega.


Heakorrateenistuse rahval oli hea võimalus kasutada ära lumetut aega, et võsa lõigata ning loomade poolt paljaks näritud okstest piirdeid värskendada.


Veterinaarteenistusel on aga olnud sel nädalal tublisti tegemist. Nimelt on isase Amuuri tiigri Bronto tervis hakanud murettekitavalt streikima ning tegu võib olla koguni kasvajalise protsessiga maos. Paari päeva eest võeti loomalt narkoosi all mitmesuguseid analüüse, mis saadeti edasiseks uurimiseks laborisse. Loomaaia töötajad ootavad, kõhedus hinges, sealt vastuseid.

Ka Euroopa loomaaedades elavate liigikaaslastega võrreldes vanuselt teine, tervelt 40-aastane teravmokkninasarvik Murray käitus esmaspäeval tõenäoliselt ajuveresoonte spasmi või ummistuse tõttu pisut kummaliselt, ent on tänaseks õnneks taas normaliseerunud.

Energo-mehaanika teenistus rabeles paksunahaliste maja ninasarvikute ja jõehobude osa rekonstrueerimisega seotud ehitustöödele jalgu jääva känguruaediku ümber tõstmisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles