Loodusmaja avab uksed

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu keskkonnahariduse keskuse juht Janika Ruusmaa rääkis, et talveaia peenarde vahel on piisavalt palju ruumi, nii saab sinna minna terve lasterühmaga ning igaüks pääseb taimi ka lähedalt vaatama ja katsuma.
Tartu keskkonnahariduse keskuse juht Janika Ruusmaa rääkis, et talveaia peenarde vahel on piisavalt palju ruumi, nii saab sinna minna terve lasterühmaga ning igaüks pääseb taimi ka lähedalt vaatama ja katsuma. Foto: Margus Ansu

«Kaua me inimesi ikka eemal hoiame,» muigas Tartu keskkonnahariduse keskuse juhataja Janika Ruus­­maa. «Nad on terve suve siin käinud, me näeme, kuidas nad akendest sisse piiluvad ja ust logistavad.»

Laupäev on esimene päev, kui uhiuue Loodusmaja klaasuksed on lukust lahti ja avatud kõigile huvilistele. Ruusmaa ütles, et oodatud on nii need, kes tunnevad huvi areneva talveaia vastu, kui ka need, kes tahaksid täpsemalt teada, kuidas maja on ehitatud ja kuidas töötama hakkab.

Kohe esimesel korrusel on infopunkt ning suur saal, kus toimuvad näiteks filmiõhtud ja ka avalikud üritused. Kahel korrusel on kabinetid õpetajatele ja õpilastele ning mitmesugusteks ülesanneteks mõeldud avarad klassiruumid – loometoas on näiteks väga hea valgustus, laboris veekindel põrand ja tugevam ventilatsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles