Nõo lihatööstus tarnib taas Leetu

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõo lihatööstuse tegevjuht Toomas Kruustük osutab kohale laoruumi laes, kuhu ehitajad tegid eile ennelõunal auku betoonpostile, mis seob kokku praeguse ja tulevase hoone.
Nõo lihatööstuse tegevjuht Toomas Kruustük osutab kohale laoruumi laes, kuhu ehitajad tegid eile ennelõunal auku betoonpostile, mis seob kokku praeguse ja tulevase hoone. Foto: Margus Ansu

Pärast viieaastast pausi taas Leedu turule läinud Nõo lihatööstus rajab veebruari lõpuks juurdeehitise, mis võimaldab kasvatada tootmismahtu, kärpida veo- ja laokulusid ning parandada töötajate olmet.

«Oleme kasvanud samm-sammult iga paari-kolme aasta tagant, aga pintsak on meile ikka väga kitsas,» tunnistas tegevjuht ja osanik Toomas Kruustük.

2000-ruutmeetrisest kahekorruselisest juurdeehitisest, millele pannakse täna nurgakivi, läheb 500 ruutmeetrit tootmisele ja 400 ruutmeetrit laole. Ülejäävale pinnale tulevad uued kontoriruumid ja 40-kohaline konverentsiruum. Praeguse kontoripinna arvelt läheb lahedamaks tööliste olme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles