Juudi kooli hakkab juhtima Igor Iltšenko

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samuel Golomb lahkus Juudi kooli direktori ametist tänavu novembris.
Samuel Golomb lahkus Juudi kooli direktori ametist tänavu novembris. Foto: Teet Suur

Linnavalitsus nimetab homme Tallinna Juudi kooli direktoriks Igor Iltšenko, kes võitis koolijuhi leidmiseks korraldatud konkursi.


Kooli eelmine direktor, tuntud meelelahutaja ja ajakirjanik Samuel Golomb palus ennast novembri alguses veel enne katseaja lõppu sellest ametist vabastada.

Postimees.ee'le põhjendas ta tookord oma lahkumist viletsa tervisega. «Koolidirektori amet oli väga huvitav ja põnev, aga ma olen ikkagi juba 16 aastat krooniline haige ja ilmselt hindasin ennast sellele tööle asudes üle,» ütles Golomb tookord ning kinnitas, et loobub koolidirektori ametist kahetsustundega.

Tallinna Juudi kooli üle-eelmine direktor Mihhail Beilinson sai tänavu suvel surma traagilises õnnetuses, kui ta kukkus Naissaarel alla sõjaaegse kahuripatarei ligi kaheksa meetri kõrguse betoonehitise otsast. Beilinson oli Juudi kooli direktor alates 1993. aastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles