Maris Johannes jätkab siiski rahvusringhäälingus

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Johannes
Maris Johannes Foto: Üks

Rahvusringhäälingu juhatus jõudis täna Raadioteatri toimetaja Maris Johannesega kokkuleppele, et tema töölepingu lõpetamine peatatakse ning ta viiakse üle senisest väiksemale, 0,2 töökoormusele, mis võimaldab tal jätkata saatega «Keelekõrv» Klassikaraadios ning samas ka raadiotöötajate ametühingu usaldusisikuna, teatas

ERR Uudised

.

«Austades kultuuriüldsuse erakordselt suurt toetust raadiosaatele «Keelekõrv» ja Maris Johannese rolli selle loomisel, jätkame temaga töösuhet, et nimetatud saade ei kaoks. Ja tänu sellele tegutseb Maris Johannes ka edaspidi raadiotöötajate ametiühingu usaldusisikuna,» ütles ERRi juhatuse esimees Margus Allikmaa.

«Tõsi, töölepingu lõpetamisest loobumise tingimuseks oli see, et tema koormus rahvusringhäälingu koosseisus on senisest väiksem, vaid viiendik, sellele vastav on ka töötasu,» nentis ta.

«Kuna «Keelekõrv» läheb jaanuarist eetrisse Klassikaraadios ja Mart Ummelas alustab oma keelesaadet Vikerraadios, võib juhtunust isegi rõõmu tunda - ühe keelesaate asemel saime kaks ja lõpuks hoidsime isegi raha kokku,» tõdes Allikmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles