Viskivaras ähvardas turvatöötajat noaga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Eile ühest Tallinna äärelinna kauplusest alkoholi varastada üritanud mees ähvardas kinnipidamisel G4S turvatöötajat noaga.


20. jaanuaril kella 14.30 paiku järgnes Tallinna äärelinna kaupluses korra järgi valvav G4S turvatöötaja mehele, kes oli kauplusest lahkumas kuue pudeli kange alkoholiga, mille eest ei olnud tasutud, teatas G4Si infojuht Katrin Paas.

Kui turvatöötaja palus mehel kaupluse ukse juures olevasse turvaruumi minna, ründas varas turvatöötajat käe- ja jalalöökidega ning jooksis lähedalasuva metsatuka poole. Metsatukas viskas ta alkoholikoti maha ja haaras enesekaitseks taskust väikese noa, millega püüdis talle järgnenud turvatöötajat veel kord rünnata.

Ründaja taltsutamiseks pihustas turvatöötaja noaomaniku suunas pipragaasi, kuid gaas ei avaldanud umbes 35-aastasele mehele mitte mingit mõju ja ta pääses jälle põgenema. Kuid juba varsti jäi viskivaras vahele sündmuskohale appi sõitvale G4S patrullekipaažile. Ka patrullekipaaži turvatöötajatele hakkas varas vastu ja kinnipidamise käigus olid turvatöötajad sunnitud kasutama käeraudu.

Varastatud kauba metsa jätnud ja pika maa maha jooksnud mees anti politseile üle. Varastatud kraam, kuus pudelit Johnny Walker Red Labelit, tagastati kauplusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles