Savisaar kohtus Berni linnapeaga

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja Berni linnapea Alexander Tschäppät.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja Berni linnapea Alexander Tschäppät. Foto: Raepress

Tallinna linnapea Edgar Savisaar võttis täna Poska majas vastu Eestisse iluuisutamise EMile saabunud Berni linnapea Alexander Tschäppäti.


Savisaar õnnitles külalist meeste üksiksõidus võidetud hõbemedali puhul, mis riputati eile kaela Šveitsi iluuisutajale Stephane Lambielè, teatas Raepress.

Linnapea tutvustas külalisele Poska maja ja vahetas mõtteid iluuisutamise Euroopa meistrivõistluste teemadel, mille korralduskomitee esimees ta on.

Berni linnapea Alexander Tschäppät kiitis võistluste ladusat korraldamist ja avaldas arvamust, et šveitslased võidavad EMil veel medali.

19.-24. jaanuarini Tallinnas toimuvate iluuisutamise EMil Tallinnas osaleb 38 riiki ja 180 parimat Euroopa iluuisutajat. Võistlustel on 70 kohtunikku ning võistlust kajastab kohapeal ligi 400 ajakirjanikku. Teleülekannete vahendusel saab võistlusi jälgida kuni 300 miljonit televaatajat.

Bern on järgmine iluuisutamise EMi korraldaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles