Pirita keskusesse tuleb Rimi pood

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita innaosavalitsuse hoones avab varsti uksed Rimi toidupood.
Pirita innaosavalitsuse hoones avab varsti uksed Rimi toidupood. Foto: Peeter Langovits.

Toidupoodide kett Rimi võitis Pirita linnaosavalitsuse korraldatud rendikonkursi ning avab tõenäoliselt aprilli lõpus linnaosavalitsuse hoone esimesel korrusel uue kaupluse.



Pirita linnaosavanem Tiit Terik ütles, et hoones tegutsenud spordipood sulges lepingu lõppedes uksed ning siis tekkiski linnaosavalitsusel mõte korraldada konkurss, et leida vabanenud pinnale rentnik, kes avaks seal toidupoe.

Konkursile laekus kaks pakkumist ning parimaks osutus Rimi, teiseks jäi Maxima.

Eile toimunud nõupidamisel arutasidki Rimi esindajad linnaosa juhtidega poe avamise küsimusi. Teriku sõnul võivad pooled umbes kahe nädala pärast jõuda rendilepingu allkirjastamiseni ning kolme kuu pärast ehk aprilli lõpus võib uus pood juba uksed avada.

«Eks kõik sõltub sellest, kui kiiresti nad jõuavad ruumides remondi teha,» ütles Terik. «Meie õnn, et Rimi konkursi võitis ja toidupoe siia rajab. Kui nad mingil põhjusel peaksid siiski loobuma rendilepingu sõlmimisest, läheb õigus üle Maximale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles