Tallinn tellib Toomas Lepalt 2,3 miljoni eest telesaateid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Lepp.
Toomas Lepp. Foto: Priit Simson

Tallinn tellib tänavu ligi 2,3 miljoni krooni eest Toomas Lepale kuuluvalt Videomeedia OÜ-lt linna uudistesaadete tootmist ja eetrisse andmist TV14 telekanalil.

Tänavu 25. jaanuaril sõlmitud hankelepingu kohaselt maksab Tallinna linnakantselei Videomeedia OÜ-le Tallinna linna uudistesaate «Pealinnapilt» tootmise ja TV14 telekanalil eetrisse andmise eest 2 288 000 krooni. Saated peavad eetrisse jõudma ajavahemikul 4. jaanuar kuni 31. detsember 2010.

Tallinn ostis pankrotti läinud telekanalilt Kalev Sport ja sellest välja kasvanud Toomas Lepa telekanalilt TV14 telesaateid ka mullu. Igal esmaspäeva õhtul eetris oleva uudistesaate «Pealinna pilt» eest maksis Tallinn telekanalile koos käibemaksuga ligi 50 000 krooni.

Tänavu plaanib Tallinn plaanib tele- ja raadiosaadetele kulutada ligi 9,5 miljonit krooni.

Pervõi Baltiiski Kanali (PBK) eetris on pühapäevahommikuti pooletunnine Tallinna-teemaline saade «Sinu Tallinn» ning seda ostab linn telejaamalt juba mitmendat aastat.

Lisaks on Tallinna meediajuht Mati Kirotar BNSile kinnitanud, et tänavu jätkuvad kindlasti Tallinna uudised Kuku raadios ning plaanitakse jätkata koostööd ka TV3 liiklussaatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles