Narvas üritas joobes juht politsei eest põgeneda

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikluspolitsei eriüksuse reid.
Liikluspolitsei eriüksuse reid. Foto: Küllike Rooväli

Tänahommikuse kontrollreidi käigus tabasid politseinikud Narvas seitse joobes juhti, kellest kaks olid välismaalased. Üks alkoholi tarvitanud juhtidest üritas põgeneda.

Narva politseinikud kontrollisid hommikul kella 7 ja 10 vahel Soldino ristmiku lähedal Tallinna-Narva maantee 207. kilomeetril sõidukijuhtide kainust. Kontrolli läbis 1274 sõidukijuhti, kellest seitsmel tuvastati alkoholijoove, teatas Ida prefektuur.

Ühel juhil mõõdeti alkoholi piirmäär, mille alusel alustati kriminaalmenetlus. Kaks alkoholi tarvitanud juhti olid välismaalased - Tšehhi ja Rootsi kodanikud, kes töötavad Ida-Virumaal ühes ettevõttes. Üks Narva poolt lähenenud sõiduautojuht keeras politseinikke nähes otsa ringi ja üritas ära sõita. Politsei pidas auto kinni ja selgus, et põgenemise põhjus oli juhi alkoholijoove.

«Palgapäevad olid seljataga ja tundus, et mõnel jäi puhkepäevi väheseks. Kui mõelda liiklussagedusele, mis hommikul on maanteel, siis alkoholijoobes olekus auto juhtimine annab selgelt märku hoolimatusest nii enda kui kaasliiklejate suhtes,» ütles Narva piirkondliku politseitöö teenistuse vanem Tarvo Kaiva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles