Purjus noormehed lõhkusid Jõhvis kauplust raudkangidega

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Postimees.ee

Kodaniku teatele kiiresti reageerinud Jõhvi politsei tabas kaks alkoholijoobes noormeest, kes lõhkusid  kauplust raudkangidega.

Kolmapäeval kella 2.42 ajal teatati Ida prefektuuri juhtimiskeskusesse, et Kohtla-Järvel Estonia puiesteel asuva kaupluse juures toimetavad kaks noormeest.

Politsei sõitis kiiresti sündmuskohale ning tabas kaupluse juurest mõlemad noormehed, kellel olid käes metallkangid.

Alkoholijoobes noormehed olid jõudnud lõhkuda kaupluse ukselingi ja akna ees olevad trellid. 19-aastased noormehed toimetati menetlustoiminguteks Jõhvi politseijaoskonda.

Eile toimunud kohtuistungil tunnistasid poisid osaliselt oma süüd. Politsei kohtuväline menetleja taotles neile aresti ning kohtunik määras ühele noormehele karistuseks kaheksa ja teisele noormehele 10 päeva trellide taga.

Jõhvi politseijaoskonna välijuht Andres Visnapuu ütles, et õigusrikkujad tabati tänu linnakodaniku tähelepanelikkusele. Kiire reageerimine aitas ära hoida kauplusesse sissemurdmise ja suurema materiaalse kahju tekitamise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles