Kadrinas toimus esimene AutoCADi võistlus

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseminister Marko Pomerants.
Siseminister Marko Pomerants. Foto: Peeter Langovits

Kadrina keskkooli noored tunnevad insenerigraafika tarkvara paremini kui tehniliste kõrgkoolide tudengid, selgus eile õhtul, kui lõppes esimene CADrina nime kandev võistlus.

Selles koolis õpetatakse ühe valikainena ärijuhtimise ja tehnoloogia aluseid, mille üks osa on ka insenerigraafika programmi AutoCAD kursus, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Reedel toimunud võistlusel tuli Kadrina õpilastel ja tehnikaülikooli ning Tallinna tehnikakõrgkooli tudengitel päästa Eesti Panga eurohoidla hävinud projektifailid, lisaks lahendada lihtsamaid ülesandeid, näiteks projekteerida elumaja keerdtrepp. Kadrina kooli võistkond oli oma edus kindel juba enne võistluse algust.

Ürituse patroon, kauaaegne Kadrina elanik ja geoloogiainseneri haridusega siseminister Marko Pomerants kiitis Kadrina noorte pealehakkamist. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles