Sajandik Tartust korraga müügis

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksjonile läinud 34 hektarit elamumaad, kus praegu laiutab võsa, piirneb Kvissentali elurajooniga (pildil paremal) ja ulatub peaaegu Aruküla teeni.
Oksjonile läinud 34 hektarit elamumaad, kus praegu laiutab võsa, piirneb Kvissentali elurajooniga (pildil paremal) ja ulatub peaaegu Aruküla teeni. Foto: Margus Ansu

Ukrainas kaevandusäri alustada üritava Fausto sõsarettevõte Fausto Residentsid loodab vabaneda Emajõe ja Aruküla tee vahel 34 hektarist elamumaast, mille hind on kukkunud kahe aastaga üheksa korda.


Kvissentali elurajooniga piirnev ala on vaid veerandi võrra väiksem kui terve Supilinn. Läinud aasta oktoobris kehtestas Tartu linnavolikogu sellele detailplaneeringu, mis näeb ette jagada ala 145 krundiks: 89 krunti üksikelamuile, 38 kortermajadele, 15 parkidele ja tehnorajatistele ning kolm äriotstarbeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles