Kuhu kaob naiste aeg ja kuhu küll kulub niit?

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtvere päevakeskuse käsitööringis kaasa lööv Miralda Mändoja uuris Tartu laulupeomuuseumis avatud Tartu käsitööklubi näitusel Lille Majas käsitööd õpetanud Virve Valt­mann-Valdsoni vaipa, mille tegemiseks kulus palju aega ja niiti.
Tähtvere päevakeskuse käsitööringis kaasa lööv Miralda Mändoja uuris Tartu laulupeomuuseumis avatud Tartu käsitööklubi näitusel Lille Majas käsitööd õpetanud Virve Valt­mann-Valdsoni vaipa, mille tegemiseks kulus palju aega ja niiti. Foto: Andres Ehrenpreis

Kuhu kaob naiste aeg? Eks suurem osa sellest kulub tööl, kodus, köögis ja aias. Aga mitte ainult. Laulupeomuuseumis on üleval Tartu käsitööklubi näitus, mille tööd on nõudnud tegijatelt palju aega ja kannatlikkust.


«Nii suurt vaipa pole ma kunagi teinud,» tunnistas laulupeomuuseumis endise käsitööõpetaja Virve Valtmann-Valdsoni tikitud sadade suuremate ja väiksemate kirevate õitega vaipa uurinud Tähtvere päevakeskuse käsitööringi liige Miralda Mändoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles