Kõrged panused, keskpärased võidud

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivan Block (Ben Affleck, vasakul) ja Richie Furst (Justin Timberlake) imeilusas Costa Ricas.
Ivan Block (Ben Affleck, vasakul) ja Richie Furst (Justin Timberlake) imeilusas Costa Ricas. Foto: Kaader filmist

Et popstaar Justin Timberlake suudab vabalt kehastuda näitleja Justin Timberlake’iks, tõestas juba kasvõi hittfilm «Sotsiaalvõrgustik», mõne näite leiab veel. Näitlemisoskusega pea sama oluline või vahel tähtsamgi on aga oskus valida rolle ja filme. Siin jääb Timberlake’il veel üht-teist puudu või on vale agent, tema uusim film näitlejakarjäärile kaasa ei aita.

«Kõik mängu» pakub märulit, põnevust ja glamuuri, tippnäitlejaid ja tippmeelelahutust. Õigemini peaks pakkuma, nii ütleb vähemalt etikett pakendil. Tegelikkuses on selle etiketi taga tunduvalt vähem, kui värvilised kirjad lubavad.

Ülikond sobib noorele popstaarile küll endiselt selga nagu valatult ning seda oskust Timberlake ka mõnuga demonstreerib, kehastades üliõpilast Richie Fursti, kes selle asemel, et kaastudengitega pärast loenguid pargis õlut juua, on juppideni lahti võtnud ja endale selgeks teinud online-hasartmängude keerukad süsteemid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles