Politsei ei alusta EBSi ähvardamisjuhtumi kohta menetlust

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei EBSi juures pärast seda, kui üks sealne naistudeng sai tapmisähvarduse.
Politsei EBSi juures pärast seda, kui üks sealne naistudeng sai tapmisähvarduse. Foto: Karli Saul

Politseis tehti otsus mitte algatada menetlust eile Lauteri tänaval asuvas Estonian Business Schoolis aset leidnud juhtumi kohta, kus neli tundmatut meest olid ähvardanud kooli üht naisüliõpilast tappa.


Põhja prefektuuri pressiesindaja Martin Luige sõnul tahab politsei ähvardajate isikud siiski kindlaks teha. «Kui ähvardajal oli tõepoolest reaalne soov kedagi tappa, siis kindlasti alustatakse menetlust. Praeguse info kohaselt seda väita ei saa. Aga igal juhul tuleks välja selgitada, kes need inimesed olid ja miks nad nii tegid,» ütles Luige.

Ta lisas, et isegi kui ähvardamine oli meeste arvates nali, siis politsei ei saa niisuguste naljade tegemist aktsepteerida.

Intsident leidis aset eile veidi enne kella 14 paiku, kui kooli sisenes neli tundmatut meest ning üks neist ähvardas tappa 22-aastase naistudengi. Luige sõnul rääkis ähvardaja inglise keeles. Kool teatas juhtunust politseile ligi paar tundi hiljem, kell 15.45.

Kohale sõitis mitu politseipatrulli ning rahvas aeti majast välja, et koolihoone läbi otsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles