Guugle peab õppima hästi otsima

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastast 1995 teenistuskoeri kasvatanud Üllar Tänna peab saksa lam­bakoeri selleks tööks universaalseks.
Aastast 1995 teenistuskoeri kasvatanud Üllar Tänna peab saksa lam­bakoeri selleks tööks universaalseks. Foto: Kristjan Teedema

Üheks parimaks interneti otsingumootoriks peetava Google’iga sarnase nime saanud noorest jäljekoerast Guuglest peab samuti saama tõhus otsija. Esialgu on ta siiski kõigest krutskitega kutsikas, kes tahab hirmsasti mängida.

Hiljuti kahekuuseks saanud Guugle käitub nagu iga teine lapseohtu puhastverd saksa lambakoer. Ta on uudishimulik, aga ka natuke pelglik. Ülemeelikusest kipub ta närima asju, mida ta närida ei tohiks, ja kui ta õigel ajal õue ei jõua, võib temast jääda toapõrandale loik.

Mõnikord meenuvad talle Soome Helsingi külje alla Nurmijärvisse maha jäänud ema, õed ja vennad ning siis on ta natuke kurb. Enamasti tahab ta aga mürada ja mängida, ehkki peagi muutuvad tema mängud hoopis teistsuguseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles