Reisija hajameelsus sundis bussi Kuivastu sadamasse naasma

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaevaühendus Kuivastu ja Virtsu vahel.
Parvlaevaühendus Kuivastu ja Virtsu vahel. Foto: Raigo Pajula

Parvlaeval bussist maha jäänud reisija pärast pöördus buss pühapäeval Saaremaal Orissaarest tagasi Kuivastusse. 


«Naine oli praami peal ära eksinud ega osanud bussi väljumise ajaks alla tulla. Vaatasin veel oma ketta pealt, et kas ma äkki varem punuma ei pannud - ei, kõik oli graafikus,» rääkis Hansabussi bussijuht Jüri Selge Oma Saarele.

Kahjuks ei olnud pühapäeval võimalik parvlaeval ekselnud reisijat kohe ka teise bussi peale panna, kuna rohkem neid sel ajal Kuressaare poole minemas ei olnud - seepärast pööras Selge Orissaares bussinina taas Kuivastu poole ja läks õnnetule reisijale järele.

«Rääkisin inimestele ära, milles asi, õnneks ei olnud bussis palju reisijaid,» sõnas enam kui 30 aastat bussirooli hoidnud sohver.

«Ta oli vist veel pooleldi šokis, aga väga liigutatud, tänades nii bussijuhti kui ka kõiki kaasreisijaid,» kirjeldas Kuivastus bussi astunud naise reageeringut Tallinnast sama bussiga Kuressaarde sõitnud reisija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles