Miilitsat süüdistatakse jalakäija tapmises ja surma varjamises

Jürgen Tamme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene militsionäär.
Vene militsionäär. Foto: SCANPIX

Uuralite idanõlval asuva Vene linna Tšeljabinski uurijad süüdistavad miilitsat ülekäigurada ületanud jalakäija tapmises ja juhtunu varjamises.


«Miilitsa juhitud auto sõitis 6. aprilli öösel Tšeljabinski Metallurgia piirkonnas otsa 38-aastasele linnakodanikule, kes suri sündmuspaigal saadud vigastustesse,» teatas Venemaa ühe suurima tööstuslinna Tšeljabinski juurdluskomitee uudisteagentuuri AFP vahendusel.

«Kuritöö varjamise eesmärgil mattis miilits ohvri surnukeha,» lisati teates, mille kohaselt on kolmapäeval kinnipeetud miilits oma süü ka üles tunnistanud. Süüdimõistmise korral võib 25-aastast meest oodata ees kuni viieaastane vanglakaristus, kirjutas Life.ru.

Tegemist on viimase skandaaliga Vene miilitsas, sest mundrikandjate omavolitsemine ja kriminaalsed juhtumid on Venemaa argipäeva lahutamatu osa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles