Nagu ikka – Janicenoksi kolmene kustutas lootuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe lätlase duell – VEFi liider Kristaps Janicenoks ja Kalev/Cramo leegionär Armands Škele. Seekord jäi peale Läti klubis palliv lätlane.
Kahe lätlase duell – VEFi liider Kristaps Janicenoks ja Kalev/Cramo leegionär Armands Škele. Seekord jäi peale Läti klubis palliv lätlane. Foto: Toomas Huik

Kui meeskonnas on selline mängija nagu Kristaps Janicenoks, võib julgelt jätta kohtumise saatuse viimaste minutite otsustada. Ilmselt ei suuda keegi enam meenutada, kui mitu korda on see mees kõige vajalikumal hetkel tabanud. Eile õhtul tegi ta seda jälle – 37 sekundit enne kohtumise lõppu viis just tema rünnakuaja viimasel sekundil tabanud kolmene meeskonna kuue punktiga juhtima. Mäng oli tehtud!

Kahjuks mängib Janicenoks Riia VEFi ridades ning Eesti esiklubi Kalev/Cramo pidi tunnistama EuroCupi sarjas Läti meistri paremust 67:62.

«See viskeolukord on mul hästi meeles,» tõdes Kalevi peatreener Alar Varrak pärast kohtumist. «Kaitserotatsioonis tekkis paha olukord ja Armands Škele pidi julgestamiseks korraks nurgast ära tulema. Eelmisel rünnakul kolmese tabanud Kenan Bajramovic söötis aga palli just sinna. See polnud Škele viga, probleem sai alguse teistest meestest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles