Pusletükid kokku pannud Levadia tagas tiitli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Levadia lennutavad peatreener Marko Kristalit
Tallinna Levadia lennutavad peatreener Marko Kristalit Foto: Toomas Huik

Tallinna Levadia tuli kaks vooru enne jalgpallihooaja lõppu klubi ajaloos kaheksandat korda Eesti meistriks.

23. oktoober 2004 – Tallinna Levadia tuleb kolmandat korda Eesti meistriks. «Mäletan seda päeva hästi, mängisime Viljandis. Väljak oli vee all ja inspektor Josep Katsev tahtis kangesti mängu edasi lükata, aga suutsime ta ära rääkida, et kohtumine ikka toimuks,» tuletas Tallinna Levadia poolkaitsja Dmitri Kruglov üheksa aasta tagust päeva muigega meelde. Kruglovile oli too vesises Viljandis võidetud Eesti meistri tiitel elu esimene ja seni ainus. Alates laupäevast on tema auhinnakapis kaks kulda – Tallinna Levadia on 2013. aastal Eesti koduse liigajalgpalli valitseja.

31. oktoober 2004 – FC Flora poolkaitsja Marko Kristal tõmbab mänguga Levadia vastu klubikarjäärile joone alla. Üheksa aastat hiljem lennutavad hoolealused juhendajat taeva poole – viimased kaks aastat Levadiat tüürinud Kristal saab esmakordselt teada, mis tunne on tulla Eesti meistriks peatreenerina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles