Nädala plaat: kolmkõlade kolmnurk

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HU?
HU? Foto: promo

HU?

Bermuda

(Mindnote)

Hinne 3

Meediaprofessor Douglas Kahn on täheldanud, et heli austab üldiselt oma aega ja hajub kiiresti. Kahn pidas silmas pigem küll ajaloolist perspektiivi, kuid küllap kirjutaks tänapäeva mp3-põlvkond sellele kahe käega oma digiallkirja alla. Failid tulevad ja lähevad koos telefonide, arvutite ja muude moodsate talletusvahendite vahetumisega.

2008. aastal oma esimese kauamängiva välja andnud HU? koosseis on püsinud muutumatuna tänaseni: Hannaliisa Uusma (vokaal), DJ Critikal ehk Bert Prikenfeld (nupud, klahvid, heeblid) ja Leslie Da Bass ehk Leslie Laasner (bass). Nende debüütplaadi «Film» jäetud helijälg on meie kultuuriruumis siiamaani tuntav, sündipopi läikivasse neoonülikonda mähitud teravmeelse albumi palad murdsid pehme raginaga sisse nii lasteaedade kui ööklubide ustest ning jäid kollektiivsesse alateadvusse pikaks ajaks hõljuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles