Tallinna supiköökidesse tulevad lisaportsjonid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laevastiku tänava supiköök.
Laevastiku tänava supiköök. Foto: Andres Haabu

Tallinn suurendas supiköögiteenuse mahtu, eraldades Päästearmeele ja sotsiaaltöö keskusele Sõbra Käsi 4433 eurot, mis võimaldab nüüd  toitlustada päevas kokku  224 inimest.


Mittetulundusühingu Päästearmee Eestis supiköögiteenuse esialgne lepingumaht aasta algul oli 37 244 eurot ja SA Sotsiaaltöö Keskusel Sõbra Käsi 27 799 eurot. Selle summa eest oli võimalik supiköökides iga päev pakkuda abivajajatele 162 toiduportsjonit, teatas Raepress.

Lisaks Sepa ja Laevastiku tänaval asuvatele supiköökidele toimib jätkuvalt Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi supiköögis Eha 8 toimetulekuraskustes ja piisavate elatusvahenditeta isikutele toidu valmistamine. Seal antakse abivajajale ühe toiduportsjoni koguses tema enda toidunõusse valmistoit ka koju kaasa. Toitu jagatakse linnaosade valitsuste poolt väljastatud talongide alusel ja lepingu maht sel aastal on 3370 portsjonit (portsjoni kogumaksumus on 1.20 eurot).

Supiköögid tegutsevad Tallinnas aadressidel Laevastiku 1a (Päästearmee) ja Sepa 6 (sotsiaaltöö keskus Sõbra Käsi). Kogu informatsioon supiköökide asukohtade ja lahtiolekuaegadekohta on kõigile kättesaadav Tallinna kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles