Väga head tööd võib teha ka kitsikuses

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähe keskuse noorsootöötaja Siiri Oras (vasakul) ja juhataja Triin Raud­oja said oma igapäevatöö eest tunnustuse.
Tähe keskuse noorsootöötaja Siiri Oras (vasakul) ja juhataja Triin Raud­oja said oma igapäevatöö eest tunnustuse. Foto: Kristjan Teedema

Eelmisel nädalal tunnustati Tartu maakonna parimaid noorsootööga seotud inimesi ja asutusi ning neljast kategooriast korjas Tähe noorteklubi endale kolm auhinda.

Noortekeskust tunnustati mullu maakonna 13 omavalitsusega tehtud koostöö eest, aasta koolitajaks valiti Tähe noorteklubi juhataja Triin Raudoja ja enim silma paistnud noorsootöötajaks Siiri Oras.

Tunnustus tuli selle eest, et Tähe noorteklubi on juba paar aastat vaeva näinud selle nimel, et igas omavalitsuses oleks noortekeskus ja et neis kõigis pakutaks kvaliteetset teenust. Näiteks Haaslava vallas ongi Tähe noorteklubi filiaal, teistes omavalitsustes üritatakse volikogudes noortekeskuse plaani läbi suruda või olemasolevat paremaks teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles