Veideman: väga-väga-väga valus kaotus

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Elegar (palliga) ja Kalev/Cramo võitlesid IIsraeli meistri Maccabi Haifa vastu mehiselt, kuid vastu tuli võtta kaotus.
Frank Elegar (palliga) ja Kalev/Cramo võitlesid IIsraeli meistri Maccabi Haifa vastu mehiselt, kuid vastu tuli võtta kaotus. Foto: Mihkel Maripuu

«Väga-väga-väga valus kaotus. Juhtida avapoolajal nii suurelt ja siis kaotada…» oli eile Eurocupil teenitud napi kaotuse järel sõnatu BC Kalev/Cramo korvpalliklubi tagamängija Rain Veideman. Valitsev Eesti meister Kalev oli lähedal Iisraeli meistri Haifa Maccabi alistamisele – avapoolaja järel juhiti suurelt 45:28 –, ent teisel poolajal kogetud mõõna tõttu tuli vastu võtta 64:68 kaotus. Järjekordse allajäämise järel valitses nõutus nii meeskonna ridades kui ka peatreeneripingil.

«Teisel poolajal me lagunesime täielikult,» lahkas Veideman. «Nad muutsid kaitses mõnda nüanssi ja meie hakkasime korvi alla palli ootama, kuigi oleks pidanud teravust looma. Siit kivi meie tagamängijate ja sealhulgas ka minu kapsaaeda – oleks pidanud rohkem teravust looma,» kritiseeris Veideman.

Teravuse puudumist teisel poolajal heitis meeskonnale ette ka Kalevi peatreener Alar Varrak. «Me kaotasime mingil perioodil igasuguse teravuse. Vaatasime üksteisele otsa, et keegi teeb, aga keegi ei teinud,» oli Varrak nõutu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles