Ansip: selle palga eest ootaks riigikogult kvaliteetset tööd, mitte öist tsirkust

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Andrus Ansipi hinnangul on probleeme autode maksustamisega mitmeid.
Peaminister Andrus Ansipi hinnangul on probleeme autode maksustamisega mitmeid. Foto: Mihkel Maripuu

Peaminister Andrus Ansip kritiseeris opositsiooni riigikogu ööistungite pärast, märkides, et parlamendiliikme palga eest ootaks ta neilt kvaliteetset tööd. 

«Riigikogu ei ole kummitempel, mul on hea meel, et riigikogu ka riigieelarvet arutab sisuliselt, mitte mingeid sloganeid skandeerides,» märkis Ansip valitsuse pressikonverentsil riigieelarve menetlusest rääkides.

«Mul on küll piinlik nende ööistungite plakatlikkuse pärast,» lisas ta seejärel. «Ma arvan, et meie riigikogu opositsioonipoliitikud on väga hästi tasustatud. Sven Mikser saab palka 4543 eurot kuus ja selle raha raha eest ootaks väga kvaliteetset tööd, mitte öist tsirkust,» lausus Ansip.

Riigikogus algas eile pärastlõunal järgmise aasta riigieelarve arutelu, mida sotsiaaldemokraadid survestavad venitamistaktikaga, nõudes lastetoetuste tõstmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles