Postimees võitis kolm Euroopa kujundusauhinda

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimees võitis kolm Euroopa kujundusauhinda.
Postimees võitis kolm Euroopa kujundusauhinda. Foto: Repro

Postimees sai Euroopa ajalehtede kujunduskonkursilt kolm auhinda, neist kaks läksid Postimehele ning üks Tartu Postimehele.

Viieteistkümnendat korda peetud konkursil võitis üleriigiliste ajalehtede kategoorias esikülje auhinna 13. aprilli Arvamus. Kultuuri (AK) kaanekujundus. Reklaamidega sisekülgede kujunduse auhinna sai Postimees 8. veebruari Estonian Airi teemalise paariskülje eest. Tartu Postimees võitis auhinna kohalike ajalehtede lehekülgede kategoorias 11. juuni paariskülje eest, mis rääkis Emajõe paadisadamatest.

AK esikülje ja 8. veebruari Postimehe paaris-uudistekülje kujundanud Jaanus Koov on Postimehele samalt konkursilt preemiaid toonud juba õige mitmel aastal. Koovi sõnul on Euroopa ajalehtede kujunduskonkursi võit tunnustus, mis küll ehk MM-tiitli võiduga sarnast joovastust ei tekita, kuid meele teeb heaks küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles