Kohus saatis kaks juhtimisõiguseta roolikeerajat arestimajja

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Politsei tabas Tallinnas nädalavahetusel juhtimisõiguseta autoroolist 25-aastase Tauri ja 32-aastase Alberti, kohus karistas mehi arestiga.

Politseinikud pidasid 25-aastase Tauri juhitud auto kinni laupäeva õhtul Lasnamäel. See oli tänavu juba kolmas kord, kui mees juhiloa puudumise tõttu kinni on peetud. Harju maakohus karistas teda eile 15-päevase arestiga.

Alberti juhitud auto peatasid politseinikud Lasnamäel ööl vastu esmaspäeva. Meest on varem korduvalt karistatud nii juhtimisõiguseta kui joobes autojuhtimise eest. Kohus määras seekord talle karistuseks kümme arestipäeva.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse juht Elari Kasemets märkis, et politsei taotleb kohtus arestipäevi neile sõidukijuhtidele, kelle liiklusrikkumine on väga ohtlik või kes ei ole leebematest karistustest, nagu juhtimisõiguse äravõtmine või rahatrahv, õppust võtnud ega oma käitumist muutnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles