Isa ja poeg eitasid süüd meeste tulistamises

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laetud jahipüss.
Laetud jahipüss. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tartu maakohtu Viljandi kohtumajas täna alanud protsessil eitasid isa ja poeg süüd mullu sügisel jahipüssist kahe mehe haavamises.

Lõuna ringkonnaprokurör Marja-Liina Talimaa süüdistab 60-aastast Aleksander Karrot ja tema poega, 22-aastast Kert Karrot mõrvakatses ning ebaseadusliku jahipüssi omamises ning vanemat Karrot ka joobes juhtimises, nii isa kui poeg eitasid mõrvakatset ja loata relva omamist, kuid vanem Karro tunnistas end süüdi joobes juhtimises, vahendas ERR Uudised.

Süüdistuse järgi tekkis Karrodel mullu 21. septembri õhtul Viljandimaal Viiratsi vallas ühe töökoja territooriumil tüli seal grillipidu pidanud meestega, Karrod sõitsid koju ning tõid meeste hirmutamiseks jahipüssi.

Seejärel tulistasid Karrod mehi avatud autoaknast jahipüssist ning üks ohvritest sai tabamuse jalga ja teine näkku, süüdistuse järgi sõitsid Karrod korduvalt eemale relva laadima.

Vahepeal kutsusid kannatanud aga politsei ning Karrod peeti kohapeal kinni, kohus andis loa vanema Karro vahistamiseks, noorem Karro jäi kohtu loal vabadusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles