Prügis vedelesid omaniku andmed

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pronksi Metalli endise osaniku kinnitusel osutavad metsa viidud vi­siitkaardid ja muu praht kellegi teise pahateole, sest see firma lahkus Ravila tänavast juba viis aastat tagasi.
Pronksi Metalli endise osaniku kinnitusel osutavad metsa viidud vi­siitkaardid ja muu praht kellegi teise pahateole, sest see firma lahkus Ravila tänavast juba viis aastat tagasi. Foto: Margus Ansu

Seitse kuud tagasi leidis Tartumaa metsaülem Toomas Haas Tartu külje alt Tiksoja metsast prügihunnikust ettevõtte Pronksi Metall visiitkaardid. Keskkonnainspektsioon pole tänini suutnud reostajat liistule tõm­mata.

Mitte enam kui üks sõiduauto järelkäru täis rämpsu vedeles Tiksoja metsatee servas, umbes 500 meetri kaugusel Ravila ja Puidu tänava nurgast eilegi. Peale plastpudelite ning muu olmerämpsu vaatasid kuhjakesest vastu sõidumeeriku paberkettad ning osaühingu Pronksi Metall visiitkaardid Igor Aleksejevi ja Oleg Filippovi nimega.

«Saatsin hiljuti keskkonnainspektsioonile päringu, et kui kaugel asi on. Nad vastasid, et nad menetlevad. Aga rohkemat ma teada ei saanud,» kirjeldas Haas praegust seisu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles