Kümnendat päeva kadunud

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timofei otsingutel osalenud Artjom Demidovi sõnul on otsijad läbi kamminud kõik Paldiski maantee äärsed ohtlikud kohad kuni Türisalu pangani välja.
Timofei otsingutel osalenud Artjom Demidovi sõnul on otsijad läbi kamminud kõik Paldiski maantee äärsed ohtlikud kohad kuni Türisalu pangani välja. Foto: Mihkel Maripuu

11. detsembril saatis politsei ajakirjandusele päev varem kodunt lahkunud 15-aastase Timofei Babuškini tagaotsimisteate. Kui tavaliselt järgneb sellistele teadetele hiljemalt paari päeva pärast teine, kus teatatakse kadunud isiku leidmisest, siis seekord nii ei läinud. Ja noormehe lähedased asusid ise teda otsima.

Timofei ema kutsub Face­bookis kõiki inimesi üles aitama poja otsingutel. Talle teeb muret see, et hiljuti läks poeg lahku oma tüdruksõbrast ja elas seda raskelt üle.

«10. detsembri varahommikul ta läks kooli, kuid kool oli suletud ja ta istus kell 8.18 Lehola peatuses Vilde teel nr 61 bussi peale, suunaga Õismäele. Pärast seda keegi ei ole teda näinud,» oli viimane info, mida ema oma poja kohta teadis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles