Turvatöötajad tabasid tõenäolise narkodiileri

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanep.
Kanep. Foto: Maksu- ja tolliamet

Turvafirma USS Security töötajad pidasid eelmise nädala neljapäeva õhtul ühes Tallinna parkimismajas objektikontrolli käigus kinni tõenäolise narkodiileri.


26. detsembri õhtul kell 22.30 asus USS Security patrull ühele valvatavale parkimismajale rutiinset kontrolli teostama. Kohapeale jõudes märkas turvatöötaja, et objektil viibisid kaks noormeest evakuatsiooni trepikojas, kus kõrvalistel isikutel viibimine oli keelatud, teatas ettevõtte pressiesindaja.

Turvatöötajatel oli piisavalt alust arvata, et noormehed tarvitasid trepikojas narkootikume ning kuna neil puudusid isikut tõendavad dokumendid, otsustas turvatöötaja nad läbi otsida. Kontrolli käigus avastati ühel isikutest kilekott täis rohelise taimse päritoluga puruga ning 48 minigrippi. Kinnipeetud noormees kinnitas, et tegemist on kanepiga ning see kuulub talle.

USS Security turvatöötajad andsid isikud koos avastatud esemetega üle kohale kutsutud politseile.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles