Jõulukäive kasvas hooti mitukümmend protsenti

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel ja laupäeval täitis Tasku keskuse aatriumi vene jõuluturg. Pildil näitab Võhmas valmistatud erksavärvilisi lõhnaküünlaid müüja Merle Rang.
Reedel ja laupäeval täitis Tasku keskuse aatriumi vene jõuluturg. Pildil näitab Võhmas valmistatud erksavärvilisi lõhnaküünlaid müüja Merle Rang. Foto: Kristjan Teedema

Tartu suuremate kaubanduskeskuste detsembrikuu sissetulekud kujunesid selgelt paremaks kui 2012. aasta jõulukuul. Külastajate loendus näitas Taskus vähemalt viie-, kaubamajas seitsmeprotsendist kasvu.

Tasku keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Kristel Tannik ütles, et kõikidelt kaupmeestelt pole veel detsembrikuu käibenumbreid laekunud, kuid eelduslikult on käibe kosumine ligikaudses proportsioonis külastuste arvu kasvuga.

«Oleme rahul. Võrreldes 2012. aastaga olid meil käibenumbrid plussis ja detsembri külastatavus oli ka kõrgem kui 2012. aasta viimasel kuul,» nentis Tannik. «Võime öelda, et külastatavus kasvas enam kui viis protsenti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles