Kesklinna lasteaed kolib linna serva

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ ICO Park haldusjuht Alar Süüden kinnitas, et Eerika teel asuvad ruumid jõutakse veebruari alguseks täiesti korda teha ja lasteaed saab sisse kolida.
OÜ ICO Park haldusjuht Alar Süüden kinnitas, et Eerika teel asuvad ruumid jõutakse veebruari alguseks täiesti korda teha ja lasteaed saab sisse kolida. Foto: Margus Ansu

Kesklinna lastekeskus lahkub veebruari alguses oma praegusest hoonest, sest ehituseksperdid tunnistasid maja varisemisohtlikuks. Lasteaia uueks asukohaks valis linn Ülenurme vallas asuva kunagise maaülikooli õppehoone.

Abilinnapea Tiia Teppani sõnul kaaluti asendusruumideks ka mitut muud kohta. Teiste hulgas Tähe tänava alguses olevat endist Tartu ülikooli füüsikahoonet ja Tiigi tänava õppehoonet. Kõige terviklikum lahendus leiti aga linna ja Ülenurme valla piirile jäävas Eerika tee 1 hoones.

«Võib öelda, et see oli õnnelike juhuste kokkusattumus, sest maja oligi arendajal juba lasteaiaks ümber ehitatud,» sõnas ta. Kolmest korpusest koosneva hoone omanik on Tartu ülikooli biomeditsiinitehnoloogia professor Mart Ustav, kes ostis selle möödunud aastal. Lasteaiaks on mõeldud hoonest üks korpus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles