Kui elu keerleb ümber korvpallimängu

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kurbase elukaaslane Kalli Kallikorm (vasakult), Marek Doronini elukaaslane Kristin Doronin ja Valmo Kriisa naine Kersti Kull tunnistavad, et kuigi kooselu tippkorvpalluriga nõuab teistsugust elukorraldust, pole nad oma valikut kunagi kahetsenud. «Sa lihtsalt kohaned sellega», ütleb Kristin Doronin.
Tanel Kurbase elukaaslane Kalli Kallikorm (vasakult), Marek Doronini elukaaslane Kristin Doronin ja Valmo Kriisa naine Kersti Kull tunnistavad, et kuigi kooselu tippkorvpalluriga nõuab teistsugust elukorraldust, pole nad oma valikut kunagi kahetsenud. «Sa lihtsalt kohaned sellega», ütleb Kristin Doronin. Foto: Margus Ansu

Paralleele kuulsa Briti teleseriaaliga «Jalgpallurite naised» ei maksa Rocki mängijate naiste elust otsida

Tartu esindusmeeskond Rock teeb hiilgavat hooaega. Möödunud aasta lõpus võeti 14 võitu järjest, eurosarjas jõuti teise ringi ning karikafinaalis alistati tuhandete fännide silme all igipõline rivaal Kalev/Cramo.

Rahvas juubeldab ning sponsorid on rahul. Kes aga seisavad publiku poolt armastatud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles