Linnavalitsus pakub lasteaiale eribussi

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui lapsevanemad eelistavad eraldi bussi, hakkab see hommikuti väljuma Akadeemia tänavalt lastekeskuse maja eest kaks korda.
Kui lapsevanemad eelistavad eraldi bussi, hakkab see hommikuti väljuma Akadeemia tänavalt lastekeskuse maja eest kaks korda. Foto: Kristjan Teedema

Tartu linn kaalub Viljandi maantee algusesse koliva Kesklinna lastekeskuse lapsevanematele ja töötajatele eraldi bussi või praeguse seitsmenda linnaliini tihendamist ja pikendamist.

Lasteaia kolimisega seotud teemad olid arutusel esmaspäeva õhtul, kui abilinnapea Tiia Teppan ja teised linna esindajad kohtusid lasteaia hoolekogu liikmetega. Koosoleku peamine küsimus oli selles, kuidas lahendada uues asukohas transpordiprobleem. Möödunud aasta lõpus korraldatud küsitluse järgi vajaks 120 lapsevanemast transporti vähemalt kolmandik.

Veel möödunud nädala alguses ütles abilinnapea Teppan, et eraldi bussi käima panemist pole linn arutanud, kuid esmaspäeval pakuti hoolekogule välja lausa kaks lahendust. Üks neist oleks praeguse seitsmenda liini pikendamine ja ühe bussi lisamine nii hommikusse kui õhtusesse aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles