Kas Ogier, Latvala või lõpuks ometi Hirvonen?

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier sai mullu hooaja viimasel rallil šampanjat pritsida. Uuel hooajal on ta samuti igal rallil suurim võidusoosik.
Sebastien Ogier sai mullu hooaja viimasel rallil šampanjat pritsida. Uuel hooajal on ta samuti igal rallil suurim võidusoosik. Foto: AP/Scanpix

«Algava hooaja kõige tähtsam ülesanne on meistritiitli kaitsmine. Selle tiitlini jõuda on väga raske, kuid veel keerulisem on tiitlit kaitsta,» rääkis autoralli valitsev maailmameister Sebastien Ogier nädalapäevad tagasi. «Olen veendunud, et teised meeskonnad avaldavad meile väga tõsist survet.»

Mullu pärast ralliajaloo suurima valitseja Sebastien Loebi loobumist uueks kuningaks tõusnud prantslasel oli õigus. Eile alanud WRC-sarja esimese etapi Monte Carlo ralli avapäev näitas, et vaatamata seisusele ei tooda talle midagi kandikul ette.

Üllatusterohke alguse järel juhib pärast kuut kiiruskatset Fordiga sõitev prantslane Bryan Bouffier. Citroëniga sõitev britt Kris Meeke kaotab talle 38,8 ja vägevalt alustanud, kuid seejärel aega kaotanud poolakas Robert Kubica 39,5 sekundit. Ogier on alles 4., jäädes liidrikohta hoidvast kaasmaalasest maha 47,3 sekundit.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles