Selver ja Pärnu langesid eurosarjast

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver (punastes särkides) andis solveenidele lahingu, kuid euromängud said tänavuseks siiski läbi.
Tallinna Selver (punastes särkides) andis solveenidele lahingu, kuid euromängud said tänavuseks siiski läbi. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Selveri võrkpalliklubi mängis neljapäeva õhtul koduväljakul CEV Eurochallenge’i sarja kaheksandikfinaali korduskohtumises Sloveenia klubi Kamniki Calcitiga ja vajas edasipääsuks 3:0 või 3:1 võitu ning seejärel tulnuks võita ka kuldne geim.

Esimene geim algas tasavägiselt, ent Selveri mehed eksisid palju serviga ja oma rünnakuid ei suudetud realiseerida. 14:21 kaotusseisus vahetas peatreener Avo Keel diagonaalründaja Hindrek Pulga asemel mängu Oliver Orava ja sidemängija Martti Keele asemel Ronald Järve, ent muutust ei toonud seegi ja peagi tehti tagasivahetus. Geimi lõpp kuulus kindlalt vastasele 25:15.

Teises geimis tegutses Eesti meistermeeskond suurepäraselt, serv toimis paremini ja rünnakud jäid maha. Keele kaks serviässa viisid kodumeeskonna juhtima 10:6 ning tagasi enam ei vaadatud – geimivõit 25:16. Kolmandas geimis tekkisid Selveril taas probleemid ja jäädi 6:8 kaotusseisu. Jõuti 9:9 viigini, ent õige pea olid tablool punktid 9:14 vastase kasuks. Siiski jõuti veel 14:14 viigini ning oldi lõpus vaid punktiga (21:22 ja 22:23) taga. Siis eksis servil Martti Rosenblatt, ent Kristjan Õuekallas tõi vajaliku punkti – 23:24 Kamnikile. Kamniki võitis siiski geimi 25:23 ning sloveenide 2:1 eduseis tähendas, et Selveri euroteekond on lõppenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles