Linnahalli remondiks ei ole tänini raha leitud

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnahall
Tallinna linnahall Foto: Mihkel Maripuu

Nõukogude aja ühe silmapaistva arhitektuurimälestise, Tallinna linnahalli sulgemisest möödub kevadel viis aastat. Hoones tegutsevad üksikud üürnikud. Neilt laekuv tulu ja linna toetus võimaldavad kunagist kultuuritemplit nii palju kütta, et hoones temperatuur alla nulli ei langeks.

Reformierakonda kuuluv ja linnavalitsusele linnahalli teemal mitu arupärimist esitanud Ants Leemets kardab,et Tallinna abilinnapea ja linnahalli arendusega seotud läbirääkimiste eestvedaja Taavi Aas on ummikus. «Linnavalitsus pole ühelegi arupärimisele sisulist vastust andnud, seetõttu on alust arvata, et läbirääkimiste teisele poolele, Tallinn Entertainment LLC-le on antud lubadusi, millest nüüd on raske taganeda,» kahtlustab Leemets.

Taavi Aas rahustab ning ütleb, et midagi pole lubatud, ühtki dokumenti pole alla kirjutatud, ühisfirmat Ameerika investoriga pole veel loodud. Sellega tunnistab abilinnapea, et peagi viis aastat suletud hoone tuleviku nimel pole ainsatki edusammu tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles