Advokaat juhib Maxima poe vastast võitlust

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osade Merivälja elanike arvates Maxima keskus nende naabrusesse ei sobi.
Osade Merivälja elanike arvates Maxima keskus nende naabrusesse ei sobi. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Prestiižika Tallinna Merivälja piirkonna elanikud protestivad plaani vastu rajada nende naabrusesse Maxima säästuketi pood, võitluse eestvedajaks on tuntud advokaat.

Tänavu aprillis avastasid mitmed Merivälja elanikud eesotsas tuntud advokaadi Aivar Pilvega, et nende kodukanti on kavas kunagi planeeritud hotelli asemel rajada Maxima kaubanduskeskus, mis on populaarne hinnatundlikuma klientuuri hulgas, kirjutab Eesti Ekspress.

Pilv pani kokku Tallinna linnapea Edgar Savisaarele saadetud protestikirja ja kogus sellele allkirju naabritelt, kelle seas olid ühiskondliku leppe sihtasutuse juht Peep Mühls, omaaegne rattakuulsus Riho Suun, Thai Villa omanik Pradeep Gupta.


Pirita halduskogu esimehe Mati Eliste arvates on ühest küljest mõistetv, et inimesed ei soovi oma naabriks suurt kaubanduskeskust, samas on suure tee äär mõeldud ühiskondlikele hoonetele ja poodi pole mõtet metsa teha.

Samuti on ümbruskonna vanainimesed hädas, et jalakäigu kaugusel pole ühtki poodi ja seega on kauplus mingil määral ka sotsiaalne tellimus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles