Politsei otsib liiklusõnnetuste pealtnägijaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei hoiatab.
Politsei hoiatab. Foto: Urmas Luik

Põhja prefektuuri avariitalitus otsib maikuus juhtunud kolme liiklusõnnetuse pealtnägijaid. Kahes liiklusõnnetuses said kannatada jalakäijad.  

Täna hommikul kell 10.40 ajal sõitis seni kindlaks tegemata sõiduk Tallinnas Narva maantee ja Kreutzwaldi tänava ristmikul fooridega reguleeritud ülekäigurajal otsa 18-aastasele tütarlapsele. Neiu viidi tervisekontrolliks haiglasse. Esialgse info järgi sõitis naisele otsa tumedat värvi maastur, mille roolis oli noorem eesti keelt kõnelenud meesterahvas, kes rääkis kannatanuga ning hiljem lahkus sündmuskohalt.
 
12. mai hommikul kella kaheksa ajal tagurdas Tallinnas Narva maantee ja Maneeži tänava ristmikul ülekäiguraja juures tumedat värvi sõiduauto otsa auto taga olnud 45-aastasele naisele, kes kukkus sõiduteele. Naine läks seejärel ise traumapunkti ning pöördus hiljem politseisse avaldusega.
 
16. mail kella 15.10 ajal juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa 9. kilomeetril Assaku lähedal, kus musta värvi sõiduauto Chevrolet Alero sõitis paremale teelt välja vastu teepiiret. Inimesed liiklusõnnetuses kannatada ei saanud.
 
Kõigil, kes nägid kirjeldatud liiklusõnnetusi pealt, palutakse võtta ühendust Põhja prefektuuri avariitalitusega telefoninumbril 612 5666 või politsei lühinumbril 110.
 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles