Tudengid meelitavad uudse arvutimänguga

Katre Tatrik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kõrgema kunstikooli meedia- ja reklaamikunstitudengid Piret Alvre (esiplaanil), Priit Joasoo ja Catherine Karu näitavad galeriis Noorus, kuidas mängida nende loodud interaktiivset mängu «Rush» ajulainetelugeja MindWave’i abil.
Tartu kõrgema kunstikooli meedia- ja reklaamikunstitudengid Piret Alvre (esiplaanil), Priit Joasoo ja Catherine Karu näitavad galeriis Noorus, kuidas mängida nende loodud interaktiivset mängu «Rush» ajulainetelugeja MindWave’i abil. Foto: Kristjan Teedema

Läinud reedel avasid Tartu kõrgema kunstikooli meedia- ja reklaamikunsti osakonna tudengid Nooruse galeriis videonäituse «Nurk». Ühes nurgas saab näituseline katsetada ka mõtete lugemise masina abil mängitavat videomängu «Rush».

Galerii külastajatel pole muidugi põhjust karta, et keegi ka tegelikult loeb nende mõtteid. Mängida saab hoopis ajulainete lugemise seadme Mind-Wave’iga, mis registreerib muutusi meie ajus ja paneb vastavalt sellele mängu tegelase ekraanil ennast liigutama.

Mängu käisid meedia- ja reklaamikunstitudengid enne näituse avamist tutvustamas ka «Ringvaates». Kuigi saatejuht Marko Reikop jäi otse eetris mängimisega hätta, kutsuvad mängu loojad Priit Joasoo, Piret Alvre ja Catherine Karu kõiki näitusel mängu proovima ning oma keskendumise ja lõõgastumise oskust proovile panema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles