Uueks riigiprokuröriks saab Tristan Ploom

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigiprokuratuur
Riigiprokuratuur Foto: Peeter Langovits / Postimees

Justiitsminister Hanno Pevkur nimetas riigiprokuratuuri järelevalveosakonna riigiprokuröriks Põhja ringkonnaprokuratuuri senise ringkonnaprokuröri Tristan Ploomi.

Pevkuri sõnul on Ploom varemgi riigiprokuratuuris töötanud ning tema vahepealsetel aastatel nii Viru kui Põhja ringkonnaprokuratuuris omandatud kogemus tuleb järelevalveosakonna riigiprokuröri kohale asudes kasuks, teatas justiitsministeerium.

Ploom lõpetas 2000. aastal Tartu Ülikooli õigusteaduse erialal ja Utrechti Ülikooli magistriõppe rahvusvahelise karistusõiguse alal aastal 2002. Prokuratuuri teenistusse asus ta 2006. aasta oktoobri lõpus.

Kuni 2010. aastani oli Ploom prokuröri abi riigiprokuratuuris, aastatel 2010-2012 Viru ringkonnaprokuratuuri Jõhvi osakonna vanemprokurör ning alates 2012. aastast töötas ta ringkonnaprokurörina Põhja prokuratuuris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles