Homme alustavad tööd Tallinna randade vetelpäästjad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stroomi rand.
Stroomi rand. Foto: Peeter Langovits

1. juunist kuni 31. augustini osutab rannapääste teenust Tallinna haldusterritooriumil asuvates supluskohtades G4S Eesti.
 

Rannapäästeteenust osutatakse tööpäeviti kella üheksast hommikul kuni kaheksani õhtul  ja puhkepäevadel kell 9.00 kuni 21.00.

Haabersti linnaosas on rannapääste Harku järve supluskohas ja Kakumäe rannas. Pirita linnaosas Pirita rannas ning Põhja –Tallinnas Stroomi ja Pikakari rannas.

Rannapäästeteenuse osutaja kohustus on märgistada suplusala vastavalt nõuetele signaalvärvi märgupoidega ning keelata suplejatel ujumine väljaspool poidega märgistatud ala.

Rannavalve tagab operatiivse valmisoleku päästetööde tegemiseks vähima võimaliku aja jooksul. Rannalistele pannakse vaatlustorni seinal olevatele teabetahvlitele info vee- ja õhutemperatuuri, tuule kiiruse ning ultraviolettkiirguse taseme kohta.

Supluskohtade hooajaks ettevalmistamise ja randade koristamise eest vastutavad linnaosavalitsused. Igasse supluskohta paigaldatakse üks 10-kohaline jalgrattahoidik.
 
Tallinna linnaga sõlmitud lepingu järgi korraldab G4S Eesti  rannapäästeteenust Tallinna supelrandades 2015. aastani.
 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles